טעימה מצרפת – פול פריך בציפוי שום.
טעם שייקח אתכם למקומות רחוקים.. קחו חופן ותרגישו כאילו אתם נמצאים בשוק רוכלים בצרפת.
פול פריך בציפוי שום עדין, מותיר טעם של מתקתקות עדינה. זהירות ממכר !!

  • מחיר מומלץ לצרכן 6.90 ₪

  • משקל 25 גר’ | 100 גר’


צרפת, אחד מיעדי התיירות המובילים בעולם ולא לחינם. צרפת מציעה למטייל נופים מרהיבים, מטבח בעל מוניטין עולמי, מוזיאונים מרתקים, שווקים יפים, ערים עתיקות, כפרים שלווים ואווירה מיוחדת שיודעים להעניק רק הצרפתים.
צרפת היא קודם כל פריז, אחד מיעדי התיירות הנחשקים בעולם, וסמל בפני עצמה. צאו לבקר באתרים שראיתם עד כה רק בקולנוע! מגדל אייפל שער הניצחון שדרת השאנז אליזה ומוזיאון הלובר כל אלו נחשבים לאתרים בעלי שם עולמי, בהם חייב כל תייר לבקר, לפחות פעם בחייו.צאו לפגישה רומנטית על גשר האומנויות החוצה את נהר הסיין, הגשר הרומנטי ביותר בפריז, ממנו תוכלו לראות את מוזיאון הלובר לצד שאר מונומנטים מוארים, בשעות הערב הגשר מתעורר לחיים ותוכלו לראות שם, נוסף לצעירים, נגני רחוב ועוד אטרקציות.
בונז'ור!

סלט עלים, פולים וויניגרט פירות יער

 

סלט רענן של מיקס עלים פול פריך וויניגרט מתקתק וסגלגל בטעם פירות יער. נסו ולא תפסיק לאכול.

לסלט (קערה משפחתית):

3-4 כוסות עלי בייבי
2 כוסות נבטי חמנייה
חופן עגבניות שרי מסוג "שוקו"
1 שקית חטיף קולומבוס פול פריך בציפוי שום

לויניגרט פירות יער:

2-3 כפיות מיונז
1 כפית חרדל
3 שיני שום כתוש
4 כפות שמן זית
4 כפות חומץ
1 כף מיץ לימון טרי
1/2 כוס תערובת מיקס פירות יער (להוציא כשעה לפני לצינון)
מלח פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

הכנת הויניגרט: טוחנים את פירות היער ומניחים בצד. מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם אחיד.
שוטפים את העלים ואת נבטי החמנייה היטב וקוצצים קלות.
הרכבת המנה: מניחים את העלים בקערה בינונית, מפזרים מעל את עגבניות השרי והפול ומזלפים את הויניגרט לפני ההגשה.