טעימה ממרוקו- פול פריך בציפוי כמון.
חטיף המשלב את הפריכות המעודנת עם טעם הכמון האותנטי. מותיר בפה מתקתקות עדינה.

  • מחיר מומלץ לצרכן 6.90 ₪

  • משקל 25 גר’ | 100 גר’


מרוקו, מדינה שיש בה הכל! היא מתאימה לנופש עבור זוגות בירח דבש, לטיולי שורשים, לטיולי אתגרי וגם לקבוצות מאורגנות. היא משלבת באופן מושלם אירופאיות עם ערביות ואפריקניות, בין חוויה מלכותית ומפנקת לבין אותנטיות ומסורתיות של פעם.
אל תפספסו את העיר פז עם השווקים הנהדרים, שם תוכלו לשוטט בין דוכני האוכל, התבלינים והשווקים הססגוניים. צאו לטייל בקזבלנקה, עיר מודרנית קוסמפוליטית, המציעה טעימה מאדריכלות מרשימה, מטיילת שוקקת ואפילו מחיי לילה סוערים.בקרו גם ברבאט הבירה המסקרנת וקנחו בעיר הצפונית טנג'יר המציעה שילוב תרבותי מיוחד.
חייבים קצת טבע? במרוקו תוכלו למצוא שילוב מפתיע בין הרי האטלס המושלגים, דרך החופים התכולים של האוקיאנוס האטלנטי ועד מדבר סהרה האינסופי.

צלחת נשנושים "חומוס פול פריך"

 

הישר ממרוקו, פול פריך בציפוי שום מבית "קולומבוס". שידכתי לו מתכון לחומוס בייתי ובשילוב פול טרי. מומלץ להגיש עם רצועות פיתה אפויות או פיתות רגילות ולצד סחוג ירוק בייתי. אגב, אפשר להכין ממרח דומה מקטניות אחרות: פול, שעועית וכדומה. בתיאבון!

להכנת החומוס:

1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
3 כפות טחינה מלאה
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום
1/2 כפית מלח
1 כפית כמון

להכנת סחוג ירוק בייתי:

2 שיני שום
6-7 פלפלים ירוקים חריפים
צרור עלי כוסברה
2 כפות שמן 1/2 כפית מלח

להגשה:

1 שקית חטיף קולומבוס פול פריך בציפוי כמון
1 כוס פול מסונן משימורים
2 כפות שמן זית
צרור פטרוזיליה

אופן ההכנה:

הכנת החומוס: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. המרקם שיתקבל תלוי באיכות מעבד המזון. במידה והממרח יבש או לא חלק מספיק ניתן להוסיף שמן זית ו/או מעט מנוזלי הבישול של החומוס.
הכנת הסחוג: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לאחסון בצנצנת ומכסים בשמן.
הרכבת המנה: מורחים כמות נדיבה של חומוס על צלחת שטוחה ומזלפים שמן זית. במרכז הצלחת מניחים ערימת פול משומר ומסונן. מפזרים מסביב את הפול הפריך וחופן פטרוזיליה קצוצה.