טעימה מברזיל – אפונה חריפה (סרירצ'ה).
חטיף פריך עם שום וצ'ילי ומתקתקות עדינה לצד טעם של עגבניות. מקור האפונה החריפה הוא בסין –ושם היא נחשבת לטעם החריף הפופולרי ביותר.

  • מחיר מומלץ לצרכן 6.90 ₪

  • משקל 25 גר’ | 100 גר’

ברזיל, המדינה הגדולה בדרום אמריקה המציעה לכם הכל מהכל! תערובת מרתקת של תרבויות, אמונות, פולקלור, ערים ונופי טבע מרהיבים. איפה עוד תוכלו לרקוד סמבה בקרנבל, לטייל ביערות גשם מדהימים עם עולם חי וצומח עשיר ולתפוס קצת צבע בחופים מרהיבים? ועוד לא דיברנו על הכדורגל! אל תפספסו ביקור באיצטדיון המראקנה של ריו דה ז'נרו, מהערים היפות בעולם. חובבי טבע? צאו לשיט באמזונס הפראי או בביצות הפאנאטנל.
ואם אתם חולמים על חופשת בטן-גב רגועה, המקום האידיאלי בשבילכם הוא הצפון, עם עיירות חוף קסומות כמו מורו דה סאו פאולו.צאו להתפנק בחופים, להתרגש בג'ונגלים הפראיים, לבקר במפלי האיגואסו העוצמתיים ולהתחבר לאוכלוסייה המקומית החמה.

מרק אפונה חורפי לצד מיקס קרוטונים וחטיפי אפונה חריפים אש

  וורסיה של מרק האפונה המסורתי. המרק בטעם דומיננטי של נענע ומוגש לצד חטיפי אפונה לאוהבי החריף. למרק: 500 גרם אפונה יבשה מושרית למשך הלילה 1 בצל קצוץ 1 תפו''א מקולף וחתוך לקוביות 1 צרור עלי נענע 1 צרור עלי כוסברה 1 כפית כמון 1 כף שמן זית 1/2 כפית פלפל אנגלי טחון מלח ופלפל לתיבול 1 ליטר מים רותחים להגשה: 1 כוס קרוטונים 1 כוס חטיף קולומבוס חטיפי אפונה חריפים אש אופן ההכנה: 1. משרים את האפונה למשך לילה שלם. 2. בסיר בינוני, מטגנים את הבצל הקצוץ בכף שמן זית, עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את האפונה ושאר המרכיבים מלבד המים והעלים. 3. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים על אש בינונית במשך כשעה. מוסיפים את הנענע והכוסברה ומבשלים עוד רבע שעה. 4. טוחנים את המרק במקל בלנדר ומתקנים תיבול. ניתן לטחון רק חלק מן המרק ולהשאיר מעט אפונה בצורתה הטבעית. 5. מערבבים את הקרטונים וחטיפי האפונה ומגישים לצד המרק.